Beüzemelés

A SUNREGIUS webáruházban megvásárolható termékek általános jótállása az Európai Unió szabályozásának megfelelően 2 év a termék átvételétől számítva.

Cégünk az egyes termékek garanciáját meghosszabbítja, amennyiben a egyes termékekre vonatkozó beüzemelési és gyártó által javasolt kiegészítő feltételek megvalósulnak. A termékek általános – és estlegesen bővíthető garancia ideje az adott termék adatlapján kerül feltüntetésre.

Beüzemelés köteles termékeink:

  • Faelgázosító kazánok

  • Elektromos kazánok

  • Pellet kazánok

  • Pellet égőfejek

  • Komplett fűtési rendszerek

A felsorolt berendezések és fűtési rendszerek összehangolt és komfortos működése érdekében a beüzemelés kötelező. Ez nem csak a garancia vállalás miatt szükséges, hanem a felhasználó által elvárt precíz működés, biztonság és kényelem érdekében is.

Beüzemeléskor ellenőrzésre kerül, hogy megfelelő-e a berendezés és a fűtési rendszer kiépítése, állapota. Ezután a berendezés üzembe helyezésre kerül: beépítés, beállítás, próbaüzem – a biztonságos működésre ügyelve, valamint a felhasználó tájékoztatást kap a rendszer használatáról.

Az Attack kazánok, M.A.-H PyroGas kazánok, Celsius kazánok és fűtési rendszerek, valamint az Euroster termékek beüzemelését a gyártó cég által oktatott és regisztrált szerviztechnikusai végzik el, önálló vállalkozói formában.

Vállalkozásunk közvetlenül vállalja a B-Max pellet égető rendszerek telepítését, üzembe helyezését, a hőigényekhez és a komplett fűtési rendszerhez igazodó pontos beállítását, valamint a későbbiekben – igény szerint – az időszakos karbantartásokat.

Szakmai referenciáink:
Celsius klasszikus és kombinált tüzelésű kazánok
Celsius komplett fűtési rendszerek
B-Max pellet égők, pellet égető rendszerek
Euroster fűtési rendszer vezérlések

A beüzemelésnek munkadíja és kiszállási költsége van, ami a berendezés, vagy fűtési rendszer típusától, összetettségétől és a beüzemelési hely távolságától függően változik.