Kazánok széles választékban

Celsius kombinált tüzelésű kazánok

pellet-egeto-rendszerA Celsius Combi kazánok alkalmasak tűzifa – és automata üzemmódban pellet égetésére. A kazán különleges kialakításának köszönhetően mindkét tüzelőanyaggal kiemelkedő hatásfok érhető el.

A pellet kazán rendszer könnyen és gyorsan összeállítható. Fa tüzelése esetén kihasználhatjuk a nagyméretű tüzelőajtót. A széles tisztító ajtónak köszönhetően komfortosabbá válik a kazán tisztítása. Az 5 cm vastag szigetelés és a többrétegű acél kazánajtó hozzájárul a magasabb hatásfokon történő üzemeléshez.

Az automata pellet égő könnyen és gyorsan csatlakoztatható a kazánhoz egy külön erre a célra gyártott csatlakozó ajtó segítségével. 
Pellet tüzelés esetén élvezhetjük az automatizált technológia nyújtotta komfortot!

Celsius Combi pellet kazán szett tartalma:

  • Celsius Combi kazán
  • B-Max pellet égő (30, vagy 50 kW)
  • pellet tartály (300kg tároló kapacitás)
  • pellet adagoló csiga

A kazánok 25, 29, 34, 43, 50 és 56 kW teljesítményben rendelhetők.

Faelgázosító kazánok

A faelgázosító kazán olyan modern kazánok, amely technológiájának köszönhetően a maximumot hozza ki a tűzifából, ugyanakkor takarékos tüzelése révén kíméli a környeztet és a felhasználó pénztárcáját. A tűzifa közkedvelt és könnyen beszerezhető tüzelőanyag, mivel nincs kitéve az egyéb energiahordózók világpiaci árváltozásainak, valamint a kőolaj-földgáz kitermelő országok politikai és gazdasági hangulatának.

mah-pyrogas-faelgazositoA fatüzelésű faelgázosító kazán füstgázelszívó ventilátor felhasználásával az elgázosítás (pirolízis) elvén működik. A ventilátor elszívja a füstgázt a kazánból, és a kazán betöltő garatjában vákuumot alakít ki. A kazán betöltő garatjában létrejövő vákuum biztosítja a betöltő ajtó kinyitásának pillanatában a kültérből beáramló tiszta levegő bejutását, amivel megakadályozza a kis porszemcsék bekerülését a betöltő garatból a környezetbe. Az a kazánház, amelyikben ilyen faelgázosító kazán áll, lényegesen pormentesebb. Egyes faelgázosító kazán típusok tolóventilátorral készülnek.

A faelgázosító kazán két fúvókával elválasztott kamrával rendelkezik. A kazántest felső részét a tüzelőanyag kamra alkotja, melynek alsó részén az égéstermék és gázok elvezetattack-faelgazositoésére szolgáló hosszirányú nyílással ellátott tűzálló idom található. A faelgázosító kazán szívét képező kiváló minőségű tűzálló fúvóka megbízható üzemeltetést biztosít szélsőségesen magas, 1100°C körüli üzemi hőmérséklet mellett is. Az egyes tűzálló idomok akár 1350°C hőmérséklet mellett is ellenállóak. A faelgázosító kazán alsó égőtér részén növekszik az égéshő, miközben a felületi hőmérséklet emelkedik, ezt követően pedig égéskatalizátorként szolgál, amely a káros emissziók kazánban történő elégését biztosítja, aminek köszönhetően megakadályozza, hogy a kéményen keresztül távozzanak, majd a környező légkörbe kerüljenek.

Forgalmazott faelgázosító kazánjaink: M.A.-H PyroGas faelgázosító kazánok szívó, illetve toló ventilátorral, VIGAS faelgázosító kazánok, ATTACK DP faelgázosító kazánok, ATTACK DPX faelgázosító kazánok, ATTACK DPX LAMBDA faelgázosító kazánok.

Újdonság: megnövelt térfogatú betöltő kamrával gyártott ATTACK SLX faelgázosító kazánok, és ATTACK SLX LAMBDA TOUCH faelgázosító kazánok már rendelhetők!

Kombinált pellet és tűzifa tüzelésű kazánok

W&PHa olyan kazánt keres, amelynek alacsony az üzemeltetési költsége és hasonlóan kényelmes, mint a faelgázosító kazán, akkor az innovatív, környezetbarát, kombinált ATTACK WOOD & PELLET kazánt ajánljuk, amely többféle tüzelőanyag égetésére, leginkább, a puha és kemény fára, brikettre és pelletre alkalmas.

A magas komfort érdekében a kazán egy nagy térfogatú rakodó kamrával rendelkezik, amellyel apellet-egeto-rendszer legmagasabb teljesítményen biztosítja a folyamatos égést 6 órán keresztül. Abban az esetben, ha a kazán jelzést kap a hőszükségletre, a tűzifa elégését követően automatikusan el tudja indítani a pellet égési folyamatot, méghozzá anélkül, hogy a kazán beavatkozást igényelne! Így tudja kihasználni a legolcsóbb hőforrás a tűzifa és a kényelmes és tiszta hőforrás, a fapellet kombinációjának előnyeit.

Forgalmazott kombinált tüzelésű faelgázosító kazánjaink: Celsius Combi kazán, ATTACK WOOD & PELLET kombinált tüzelésű kazán és DPX COMBI PELLET faelgázosító kazánok.

Pellet kazánok

attack-pelletA fapellet tüzelésére szolgáló ATTACK PELLET 30 Automatic Plus kazánok modern fűtőberendezések, amelyek tüzelési technológiájukkal kímélik a környezetet, miközben a felhasználónak a faelgázosításhoz hasonló kényelmet nyújt.

Az égő teljesen automatikusan működik, a szükséges hőszolgáltatástól kezdve a tüzelőanyag adagoláson, elektronikus begyújtáson, bemelegítésen, égésen, kikapcsoláson, kiégésen, tisztításon át készenléti üzemmódba történő átkapcsolásig.

Az ATTACK FD BIOHEAT öntöttvas melegvizes szilárd és pellet tüzelésű kazán egy modern hőforrás öntöttvas hőcserélővel, ahol az ATTACK FD kazán számára előírt tüzelőanyag a feketeszén, koksz vagy fa. A beépíthető BIOHEAT nemesacél égővel fapellet tüzelésére is alkalmas. Állítható teljesítménnyel, 6 – 25 kW között, a rostély automatikus tisztításával, automatikus gyújtással, ellenőrzött bekapcsolással és az égés folyamatának befejezésével az FD öntöttvas testbe egyszerű kombinált szilárd (fa, koksz és szén) és pellet tüzelésű kazánt kapunk.fd-pellet

Az ATTACK FD PELLET öntöttvas melegvizes szilárd és pellet tüzelésű kazán állítható teljesítménnyel, 8 – 30 kW között, a rostély automatikus tisztításával, automatikus gyújtással, ellenőrzött bekapcsolással és az égés folyamatának befejezésével az FD öntöttvas testbe egyszerű szilárd (fa, koksz és szén) és pellet tüzelésű kazánt kapunk.

Forgalmazott pellet kazánjaink: ATTACK PELLET 30 Automatic Plus pellet kazán, ATTACK FD BIOHEAT és ATTACK FD PELLET pellet kazánok, valamint CELSIUS Combi kazánok.

Automata adagolású szén és pellet tüzelésű kazánok

fd-automatAz ATTACK FD AUTOMAT öntöttvas automata adgolású kazán egy modern hőforrás, új konstrukciójú, magas hatásfokú öntöttvas hőcserélővel, acél lábazaton. A kazán előírt tüzelőanyaga a fapellet (A1-D06), feketeszén (6-10,10-18,10-30 mm) és barna szén (8-12,10-20 mm). A stabil működés a speciális automata tüzelőanyag adagoló rendszernek köszönhető. A kényelmes és megbízható rendszer az aktuálisan elérhető legjobb áron kapható tüzelőanyagot kihasználva biztos működést nyújt a fűtési időszakban, illetve a nyári időszakban is gazdaságos a használati melegvíz előállításában.

fd-automat-metszetA tüzelőanyagot az adagoló az égőhöz továbbítja, így biztosítva a teljesen automata működést. A méretes tüzelőanyag tároló (290 liter) biztosítja a kényelmes beavatkozás mentes üzemeltetést, mely elérheti akár a 30 órát is. A kazánban a tüzelés nagyon egyszerű, ami a tüzelőanyag adagolásából és a levegő égéstérbe való áramoltatásából áll a profi vezérlő automatika irányításával.

Forgalmazott automata adagolású szén és pellet tüzelésű kazánjaink: ATTACK FD AUTOMAT kazán.

Vegyestüzelésű kazánok

attack-fdAz ATTACK FD szilárd tüzelésű kazán egy modern hőforrás öntöttvas hőcserélővel. A felhasználható tüzelőanyag a vegyestüzelésű kazán számára a feketeszén, koksz, vagy fa. A kazánt lakások és családi házak fűtésére tervezték. attack-fd-open

Koksz tüzelőanyag használatánál javasolt a mozgatható rostély. Az ATTACK FD kazánhoz tervezett átalakító készlet lehetővé teszi a kazán átalakítását fapellet tüzelésére, illetve a már megvásárolt és beszerelt ATTACK FD kazánokba is.

celsius-vegyestuzelesu-kazanA Celsius szilárd tüzelésű kazán alkalmas családi ház, kis lakás, üzemcsarnok, műhely, intézmény, társasház, fólia és üvegház gravitációs, vagy szivattyús fűtésére, folyadék fűtésű hőlégbefúvó üzemeltetésére. A Celsius kazán gazdaságos, könnyen kezelhető és bármely vizes fűtési rendszerrel csatlakoztatható fűtőberendezés. A kazántest 5 mm vastag acéllemezből hajlított eljárással, hegesztett kivitelben készül.

Forgalmazott vegyestüzelésű kazánjaink: ATTACK FD és CELSIUS kazánok.

Celsius Combi kazán
Celsius Combi kazán
Celsius Wood kazán
Celsius Wood kazán

Elektromos kazánok

attack-electric-boilerA fali elektromos kazán cirkulációs fűtési rendszerek fűtésére és a HMV melegítésére tervezett. A fűtővíz melegítése a kazántestben történik egy, kettő, vagy három 7,5 kW teljesítményű fűtőtest segítségével. Mindegyik fűtőtest három fűtőrúdból áll, amelyeknek teljesítménye egyenként 2,5 kW.
A melegítés folyamata pontos PID szabályozással van vezérelve, amely rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít a fűtővíz minimális hőmérséklet túllépésének köszönhetően. A kazán így energiát takarít meg.

Az elektromos kazán vezérlése szobatermosztáttal is összehangolható. Az elektromos kazánhoz csatlakoztatható indirekt tároló használati melegvíz előállításra. Az ATTACK Excellent típusú kazán mobiltelefon segítségével is vezérelhető, ehhez szükséges egy külső GSM modul.

Forgalmazott elektromos kazánjaink: ATTACK Electric EXELLENT elektromos kazán, és Electric EASY elektromos kazán.

CELSIUS fűtési rendszer szettek

komplett fűtési rendszer

webshop icon

Faelgázosító, kombinált, biomassza, pellet, vegyestüzelésű, elektromos kazánok forgalmazása

 

Mentés