Euroster 11e szivattyú vezérlés

11E keringető szivattyú vezérlés

EUROSTER 11E szivattyú vezérlés  – egy szivattyú szabályozására

EUROSTER 11E szivattyú vezérlés szilárd tüzelésű fűtőkészülékekhez alkalmazható (vegyes tüzelésű kazán, vízteres kandalló). Egyéb kazán indításához termosztátként használható.

A vezérlés egy univerzális mikroprocesszoros szabályzó, amely grafikus kijelzővel rendelkezik. Fűtési rendszer keringető szivattyújának vezérlésére alkalmas.

A vezérlő feladata a szivattyú bekapcsolása, amikor a hőmérséklet eléri a kívánt fűtési víz hőmérsékletet, valamint kikapcsolása, ha kihűl a kazán. Ez megelőzi a szivattyú felesleges működését, ami energia megtakarítással jár. Ennek köszönhetően nő a szivattyú megbízhatósága és csökkennek az üzemeltetési költségek.

Amennyiben a vezérelt fűtőköri szivattyú a működést befejezte és az érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken a vezérlő zárja a potenciál független termosztát kimenetet. Így lehetővé teszi a csatlakoztatott egyéb fűtőberendezés (pl.: gázkazán) szobatermosztát általi üzemelését. A vezérlő anti-stop funkcióval rendelkezik, amely megelőzi a szivattyú beragadását.

A szivattyú vezérlés tartozéka a hőmérséklet érzékelő és a csatlakozó kábelek.

euroster-11e-prospektus

Elérhetőség: webshop icon