Euroster 813 napkollektor és puffer vezérlés

Euroster 813 napkollektor és puffertartály szivattyú vezérlő

EUROSTER 813 váltószelep, napkollektor, puffertartály szivattyú vezérlő

EUROSTER 813 vezérlő puffertartályhoz, vegyestüzelésű kazánhoz, utókapcsolt gázkazánhoz, napkollektoros szolár rendszerhez (vákuumcsöves, vagy síkkollektoros rendszerhez), váltószelephez és medencefűtéshez alkalmazható vezérlés.

Váltószelep vezérlőként puffer és indirekt tárolóhoz is alkalmazható (két tartály töltésére). A bekötéshez kérje szervizünk útmutatását!

euroster-813-prospektus

813-valtoszelep

A puffertartály és napkollektor vezérlő egy univerzális mikroprocesszoros hőmérséklet szabályzó grafikus kijelzővel, érzékelőkkel. Az EUROSTER 813 vezérlő a szivattyút hőmérséklet-különbség alapján működteti.

EUROSTER 813A vezérlés fő funkciója, hogy a beállított hőmérséklet-különbség alapján kapcsolja be, illetve kapcsolja ki a szivattyút, így biztosítva azt, hogy a tárolót csak a megtermelt többlethővel melegítjük, ezáltal energiamegtakarítás érhető el.
A vezérlőben beállítható automatikus fertőtlenítő funkció. A vezérlő többféle automatikus vészkeringetési beállítási lehetőséggel rendelkezik. Beállítható szolár túlforrás vészkeringetési érték.

Beállítható automatikus vakáció üzemmód, amely gondoskodik a napkollektor által túlfűtött tároló megadott értékig való visszahűtéséről. Ez az üzemmód abban az esetben fontos, ha a tároló nincs kihasználva naponta és a napkollektorban túlmelegedés jön létre. Az EUROSTER 813 vezérlőegység billentyűzete lezárható a paraméterek átállítása védelmében.

A vezérlő rendelkezik biztonsági érzékelő teszteléssel: érzékelő szakadás esetén automatikusan indítja a szivattyúkat, meggátolva a túlforrást. A vezérlő kalibrálható, amellyel elkerülhető a hosszú vezetékek általi hamis hőmérséklet mérés.
A vezérlő grafikus kijelzője megkönnyíti a vezérlés beállítását.

relé bekötés

puffertartály bekötés

Vezérlő rendelés: webshop icon

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés