euroster vezérlésekEuroster vezérlések

Az EUROSTER Lengyelország egyik legnagyobb mikroprocesszoros vezérlések gyártója, aki nem csak a lengyel piacra, hanem egész Európába gyárt vezérlőket kazángyártók, tervezőmérnökök, kivitelezők, lakossági felhasználók részére.

Országonként, területenként a gépészeti megoldások, fűtési igények és szokások eltérőek, ezért a magyarországi képviselet a gyártóval szorosan együttműködve folyamatosan fejleszti a vezérléseket.

Az EUROSTER mikroprocesszoros vezérlő típusok kizárólag alapos, részletes tesztelés után kerülnek forgalomba Magyarországon, melyet magyar szervizünk végez. Minden EUROSTER vezérlés grafikus kijelzővel, vagy magyar menüpontokkal, és érthető kezelési útmutatóval rendelkezik.

Termékválasztékunk: szivattyú vezérlések, keverőszelep, váltószelep és zónavezérlések, kazán vezérlések, napkollektor és puffer vezérlések, hűtés fűtés rendszervezérlők, szobatermosztátok.euroster-termostat

Magyar szerviz és beüzemelési támogatással! euroster-uni3-termosztat

Műszaki tanácsadás

Műszaki ügyfélszolgálatunk elérhető telefonon, vagy e-mailben. Ha Ön nem biztos abban, hogy a gépészeti rendszeréhez melyik a legmegfelelőbb EUROSTER vezérlés, vagy azok kombinációja, szervizünk személyre szabott tanácsadással segíti kiválasztani Önnek a legjobb megoldást. Weboldalunkon részletesen leírjuk a vezérlések funkcióit, paramétereit.

Ha a kiválasztott típusú EUROSTER vezérlésről további kérdései lennének, keressen minket bizalommal és részletesen tájékoztatjuk!

szerviz

Beüzemelés

Az EUROSTER vezérlések nem beüzemelés kötelesek, viszont a bekötést, beállítást megfelelő villamossági és gépészeti végzettségű – és főként tudású – szakember végezze el!

Műszaki ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a telefonos műszaki tanácsadás mellett a vezérlés felszerelésében, bekötésében, a szoftver beállításában. A kiszállás, a vezérlő bekötése, beállítása költséggel jár, ami egyedi árazás és megbeszélés alapján történik a vezérlő(k) típusa, és a távolság függvényében.

Karbantartás

A felszerelt és beüzemelt vezérlések nem igényelnek különleges karbantartást. A csatlakoztatott berendezések (szivattyúk, váltószelepek, keverőszelepek, zónaszelepek, termosztátok, ventilátorok, kazánok) működőképességét a vezérlő kézi üzemmódjával lehet tesztelni.

Javítás, garancia

Az EUROSTER vezérlések rendkívül üzembiztosak, hosszú élettartamra tervezett vezérlő műszerek. Garanciaidő a vezérlésekre két év. A vezérlő meghibásodása esetén szervizünk készséggel áll rendelkezésre, garanciaidőn túl is. A meghibásodást, problémát a szerviznek e-mailben kell bejelenteni a vezérlés hátoldalán és a garancialevélen szereplő készülékazonosító szám megadásával.


Termék információk, rendelés:
webshop icon

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés