Szállítás

Szállítást a FáMa futárszolgálat (csomag kézbesítés 40 kg-ig) és a Magyar Posta Logisztika (tehergépjárműves szállítmányozás) végzi.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A szállítók több terméket több különböző címre szállítanak az adott napon, így a kiszállítás napja tervezhető, a pontos kiérkezés időpontja viszont nem. Megrendeléskor a Szolgáltató egyezteti a kiszállítás napját a vásárlóval.

Utánvételes fizetés választása esetén a megrendelés elküldésével a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvételesen a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet az utánvétes csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A 40 kg feletti termékek esetén utánvételes fizetésre nincs lehetőség. A 40 kg feletti termékek kiszállítása közvetlenül a gyártó, illetve beszállító telephelyéről történik, ezért a számla és garancia levél nem a termékkel kerül kiszállításra, külön postázzuk. Kérjük átvételkor a terméket szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A nagy terjedelmű és tömegű termékek kiszállítása emelőhátfalas tehergépjárművel történik.
A kiszállítás szállítási címig értendő, és nem tartalmazza a vásárolt termék végleges helyére történő elhelyezését.
A kiszállítás Magyarország területére érvényes.
A vevő hibájából meghiúsult kiszállítás költsége minden esetben a vevőt terheli.

Szállítás díja

A szállítási költséget a webáruház programja számolja ki a kosárba tett termékek súlya alapján.*

csomagsúly

fuvardíj/csomag

átutalásos fizetéssel

fuvardíj/csomag

utánvételes fizetéssel

0,1 – 5 kg

1270 Ft

1 990 Ft

5,1 – 20 kg

2 420 Ft

3 800 Ft

20,1 – 40 kg

3 280 Ft

5 170 Ft

40,1 – 100 kg

7 480 Ft

nem választható

100,1 – 500 kg

10 890 Ft

nem választható

500,1 – 800 kg

13 970 Ft

nem választható

800,1 – 1200 kg

20 900 Ft

nem választható

*Kivétel: Fűtési rendszer szettek, melyek szállítási díja egységesen 20 900.- Ft.

A szállítási díj bruttó összeg, az ÁFA–t (27%) tartalmazza.

Az árak bruttó összegek, a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

A termék árak és a szállítási díjak Magyarország területére érvényesek.

 

logo

Mentés

Mentés