fbpx
betonkerítés D11
Rakott kő minta (D11)
betonkerítés D12
Mediterrán minta (D12)
betonkerítés D13
Hullámos minta (D13)
betonkerítés D15
Farerezet minta (D15)

A betonpanel (betét) mérete: 200 x 5 x 50 cm. Súlya: ~ 75 kg.

A betonkerítés magassága választható:

  • 1,5 méter
  • 2 méter
  • 2,5 méter

A betonkerítés rendszer a betonpaneleket és az oszlopokat tartalmazza. Önnek csak a folyómétert és a magasságot kell megadnia, mi kiszámoljuk a pontos anyagszükségletet (darabszámot).

Az 1,5 méter magas kerítéshez 2.20 m-es oszlopok (3 panel magasság + 70 cm a betonba), a 2 méter magas kerítéshez 2,74 m-es oszlopok ( 4 panel magasság + 74 cm a betonba), a 2,5 méter magas kerítéshez 3,20 m-es oszlopok (5 panel magasság + 70 cm a betonba) tartoznak.

Betonkerítéseink egy oldalon mintásak.

Külön betonpanel és külön oszlop is rendelhető, de rendszer árban (folyóméterben) kedvezőbb áron tudjuk kínálni.

Betonkerítés rendelhető önmagában is (telephelyi átvétellel), de kérhető kiszállítással, vagy kompletten szállítással, telepítéssel is.

Árajánlatunkban minden tétel külün-külön szerepel, kiválasztható az Önnek megfelelő szolgáltatás.

pecel-ads

Betonkerítés

Péceli
péceli betonkerítés

Péceli Betonkerítés – ahol a tartósság és az elegancia találkozik! Ha megbízható és hosszú élettartamú kerítésre van szüksége, amely megőrzi otthona és ingatlana biztonságát, a Péceli Betonkerítés a tökéletes választás.

Miért válassza a betonkerítést?

Tartósság és időtállóság: A betonkerítések rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Nem korrodálnak, nem rothadnak, és nem igényelnek folyamatos karbantartást. Ez egy egyszeri beruházás, amely évtizedeken át szolgálja Önt.

Választék: Különböző mintázatban és magasságban kínálunk betonkerítéseket, amelyek illeszkednek bármilyen környezethez. Válassza ki az Ön stílusához leginkább passzoló mintázatot, és emelje ingatlana megjelenését egy új szintre.

Biztonság: Betonkerítéseink erősek és masszívak, kiváló védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolók ellen. Gondoskodjon családja és vagyontárgyai biztonságáról!

Teljes körű kivitelezés: Szakértő csapatunk minden lépésben segíti Önt, a tervezéstől kezdve a telepítésig. Precíz és gyors munkavégzést garantálunk, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse új kerítését.

Ne várjon tovább! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kérjen árajánlatot! Betonkerítéseinkkel nem csak egy tartós és esztétikus megoldást kap, hanem nyugalmat és biztonságot is. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot – válassza a Péceli Betonkerítést!