A termékek kiszállítását a FáMa futárszolgálat végzi.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A szállítók több terméket több különböző címre szállítanak az adott napon, így a kiszállítás napja tervezhető, a pontos kiérkezés időpontja viszont nem. Megrendeléskor a megadott e-mail címre a futárszolgálat értesítést küld a várható kiszállítás időpontjáról. Kérjük ügyeljen a pontos cím (szállítási és email cím) megadására!

Utánvételes fizetés választása esetén a megrendelés elküldésével a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvételesen a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. A meghiúsult szállítás díja a vevőt terheli!

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A kiszállítás szállítási címig értendő, és nem tartalmazza a vásárolt termék végleges helyére történő elhelyezését.
A kiszállítás Magyarország területére érvényes.

Szállítás díja

fuvardíj/csomag

átutalásos fizetéssel

fuvardíj/csomag

utánvételes fizetéssel

1270 Ft

1 990 Ft

A szállítási díj bruttó összeg, az ÁFA–t (27%) tartalmazza.

Az árak bruttó összegek, a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

A termék árak és a szállítási díjak Magyarország területére érvényesek.

 

logo

Mentés

Mentés