A megrendelt és elkészült betonkerítés elemek megtekinthetők kiszállítás előtt, vagy telephelyi átvételkor telephelyünkön:

2119 Pécel, Rákóczi út 92. Nyitavatartás: hétfőn, szerdán és csütörtökön 8.00 – 17.00 között. Hétvégén és ünnepnapokon zárva vagyunk.

Amennyiben elmulasztja a személyes megtekintést, nem élhet semmilyen minőségi, esztétikai kifogással.
A betonkerítés elemeinek minőségi ellenőrzését a Vevő/Megrendelő köteles megtenni. Amennyiben bármilyen hibát észlel, haladéktalanul jeleznie kell felénk. Ha ezt elmulasztja, akkor Cégünk reklamációt nem fogad el, kivéve abban az esetben, ha a hiba nem volt látható az összecsomagolt, vagy lepántolt elemek takarása miatt. Hibás betonpanel, vagy betonoszlop esetén cégünk a termék cseréjét biztosítja, sérült elemet nem javítunk.

A beton természetes anyag, ezért azonos gyártási széria esetén mutathat árnyalati színeltéréseket. Ennek oka a felhasznált fő nyersanyagok (cement, víz, sóder) természetes tulajdonságaiban keresendő.
A betonkerítést érő időjárási, valamint a rendeltetésszerű használat következtében fellépő mechanikai hatások következtében ezek az árnyalati eltérések nagymértékben enyhülnek, kiegyenlítődnek.
A használat során előforduló szennyeződések (növények levelei, termései, csapadék) szintén utólagos foltosodást idéznek elő. A hazai kemény ivóvizek, illetve a fúrt kutak talajvizei különféle ásványi anyagokat tartalmaznak, ezért a kerítésre kerülő ilyen vizek szintén színeltérést okozhatnak.
A termékek közötti szín és felületi különbségek elkerülhetetlenek. Ez azonban nem befolyásolja betontermékeink használhatóságát és ezért ezt nem fogadjuk el reklamációként. A természetes alapanyagok használata miatt a színváltoztatás jogát fenntartjuk!
Elszórtan előfordulhat, hogy az időjárás hatására sárgás vagy feketés elszíneződés jelenik meg a termékeken. Mivel ez általunk nem befolyásolható okokra vezethető vissza, ezért az ilyen jellegű elszíneződések sem adhatnak okot reklamációra. Utólagos festéssel ezek az eltérések teljesen eltüntethetők.

A beton elemeken képződő világos foltok vagy szürke fátyolszerű képződmények a “mészkivirágzások”. Ez elkerülhetetlen természetes folyamat, mivel a kivirágzást okozó vegyületeket a beton alapanyagai tartalmazhatják, valamint a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. A mészkivirágzás a betontermék fizikai tartósságát és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának. Ezek az elváltozások használattól és időjárástól függően, a beépítést követően pár hónapon belül eltűnnek.

Cégünk a betontermékekre rendeltetésszerű használat mellett 5 év garanciát vállal. Nem vállalunk garanciát a természetes elhasználódásra, továbbá olyan károkért, amelyek hibás vagy gondatlan kezelésből, szándékos rongálásból, természeti károkból, illetve egyéb, a termékek nem rendeltetésszerű használatából keletkeztek.