fbpx

Betonkerítés rendszer telepítés, kivitelezés.

Az elemes betonkerítés telepítése kiváló megoldás lehet, ha tartós, esztétikus és biztonságos kerítésre van szüksége. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a telepítési folyamatot lépésről lépésre:

1. Tervezés és előkészítés

Helyszíni felmérés: Felmérjük a telepítési helyszínt, kijelöljük a kerítés pontos vonalát, és meghatározuk a szükséges elemek mennyiségét.
Engedélyek beszerzése: Bizonyos helyeken építési engedélyre lehet szükség a kerítés telepítéséhez, ezért előzetesen tájékozódjon az ezzel kapcsolatos helyi előírásokról (HÉSZ).
Betonkerítés legyártása: A szükséges elemeket (betonpanelek, oszlopok,) a kiválasztott magasságú kerítésmintának megfelelően elkészítjük, leszállítjuk.

2. Alapozás és oszlopok telepítése

Betonoszlopok helyének kiásása (fúrása): A nyomonalon elkészítjük a kerítésoszlopoknak a 30 x 30 x 80 cm-es lyukakat (2m magasságú betonkerítés esetén).
Beton alap (sávalap) készítése: Betonkerítéseink nem igényelnek sávalapot, de külön megállapodás és díjazás fejében építhető. (pl. szomszéd telek szintkülönbsége miatt)
Oszlopok elhelyezése: Beállítjuk az oszlopokat a megfelelő helyekre, bebetonozzuk, szintezzük és függőbe állítjuk.

3. Panelek elhelyezése

Panelek beemelése: A betonpaneleket beemeljükaz oszlopok közé. Amennyiben hozzáférhető a paneleket géppekkel telepítjük. Rossz terepviszonyok, vagy szűk hely esetén marad a kézi telepítés. Ez a lépés gyakran több embert igényel a panelek súlya miatt.
Illesztések ellenőrzése: Ellenőrizzük a panelek közötti illesztéseket, és ha szükséges, tömítőanyaggal rögzítjük.

4. Utómunkálatok és befejezés

Felületkezelés: Betonkerítéseink nem igényelnek felületkezelést. Natúr, betonszürke termékeket forgalmazunk, melyek igény esetén betonfestékkel festhetők.

telepítés

Betonkerítés telepítés nélkül, telephelyi átvétellel vagy kiszállítással is rendelhet tőlünk.

Ha viszont nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal vagy eszközökkel, érdemes szakember segítségét kérni a telepítéshez!

Profi kivitelezőink gyorsan, szakszerűen, garanciával megépítik betonkerítését!

Telepítő, kivitelező partnereink:

Rinax-Gép Kft.

Mogyoród

Kivitelezés

Kérje árajánlatunkat!
06 30 590 7663

Berencsy Zoltán EV.

Ózd

Kivitelezés

Kérje árajánlatunkat!
06 70 630 3974

Boskó Zoltán EV.

Dabas

Kivitelezés

Kérje árajánlatunkat!
06 20 352 1800

Új betonkerítések telepítését, régi kerítések elbontását, és egyéb építőipari szakmunkákat országosan vállalunk!

péceli betonkerítés

Péceli Betonkerítés – ahol a tartósság és az elegancia találkozik! Ha megbízható és hosszú élettartamú kerítésre van szüksége, amely megőrzi otthona és ingatlana biztonságát, a Péceli Betonkerítés a tökéletes választás.

Miért válassza a betonkerítést?

Tartósság és időtállóság: A betonkerítések rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Nem korrodálnak, nem rothadnak, és nem igényelnek folyamatos karbantartást. Ez egy egyszeri beruházás, amely évtizedeken át szolgálja Önt.

Választék: Különböző mintázatban és magasságban kínálunk betonkerítéseket, amelyek illeszkednek bármilyen környezethez. Válassza ki az Ön stílusához leginkább passzoló mintázatot, és emelje ingatlana megjelenését egy új szintre.

Biztonság: Betonkerítéseink erősek és masszívak, kiváló védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolók ellen. Gondoskodjon családja és vagyontárgyai biztonságáról!

Teljes körű kivitelezés: Szakértő csapatunk minden lépésben segíti Önt, a tervezéstől kezdve a telepítésig. Precíz és gyors munkavégzést garantálunk, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse új kerítését.

Ne várjon tovább! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kérjen árajánlatot! Betonkerítéseinkkel nem csak egy tartós és esztétikus megoldást kap, hanem nyugalmat és biztonságot is. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot – válassza a Péceli Betonkerítést!