fbpx

Rendelés és teljesítés folyamata komplett (gyártás – szállítás – telepítés) szolgáltatás esetén:

1. Elfogadott ajánlat esetén, az anyagár 50%-a előlegként fizetendő.
2. Az előleg megfizetése után a választott mintájú betonelemek gyártását megkezdjük.
3. Elkészítés után a kiszállítás és telepítés időpontját egyeztetjük, és megbeszélt időpontban a termékeket leszállítjuk. Telephelyi átvétel esetén a termékek egyeztetett időpontban átvehetők.
4. Az anyagár fennmaradó része és a szállítás díja a kiszállítás megkezdése előtt fizetendő. A telepítés munkadíja a kivitelezés végeztével fizetendő.

Teljesítési határidő kb. 3 – 4 hét.
Az árajánlat a keltezéstől számított 15 napig érvényes.

Tartós, biztonságos és esztétikus védelem az otthona számára

Miért válassza a mi betonkerítéseinket?

  • Tartósság: A legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy kerítése évtizedekig ellenálljon az időjárás viszontagságainak.
  • Biztonság: Erős és masszív kerítéseink védelmet nyújtanak családja és értékei számára.
  • Esztétika: Választékunkban modern és klasszikus dizájnok egyaránt megtalálhatók, így biztosan megtalálja az otthonához illőt.
  • Könnyű karbantartás: Kerítéseink minimális karbantartást igényelnek.
  • Környezetbarát: Környezettudatos gyártási folyamataink garantálják, hogy választásával Ön is hozzájárul a fenntartható jövőhöz.

Miért érdemes minket választania a telepítéshez?

  • Professzionális csapat: Tapasztalt szakembereink gyorsan és precízen dolgoznak, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse új kerítését.
  • Teljes körű szolgáltatás: Az első konzultációtól a végső ellenőrzésig mindent intézünk Ön helyett.
  • Versenyképes árak: Kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk megfizethető áron.
péceli betonkerítés

Péceli Betonkerítés – ahol a tartósság és az elegancia találkozik! Ha megbízható és hosszú élettartamú kerítésre van szüksége, amely megőrzi otthona és ingatlana biztonságát, a Péceli Betonkerítés a tökéletes választás.

Miért válassza a betonkerítést?

Tartósság és időtállóság: A betonkerítések rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Nem korrodálnak, nem rothadnak, és nem igényelnek folyamatos karbantartást. Ez egy egyszeri beruházás, amely évtizedeken át szolgálja Önt.

Választék: Különböző mintázatban és magasságban kínálunk betonkerítéseket, amelyek illeszkednek bármilyen környezethez. Válassza ki az Ön stílusához leginkább passzoló mintázatot, és emelje ingatlana megjelenését egy új szintre.

Biztonság: Betonkerítéseink erősek és masszívak, kiváló védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolók ellen. Gondoskodjon családja és vagyontárgyai biztonságáról!

Teljes körű kivitelezés: Szakértő csapatunk minden lépésben segíti Önt, a tervezéstől kezdve a telepítésig. Precíz és gyors munkavégzést garantálunk, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse új kerítését.

Ne várjon tovább! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kérjen árajánlatot! Betonkerítéseinkkel nem csak egy tartós és esztétikus megoldást kap, hanem nyugalmat és biztonságot is. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot – válassza a Péceli Betonkerítést!