fbpx

Vállaljuk családi házak, ipari létesítmények, melléképületek, romos épületek, kerítések bontását és bontás utáni tereprendezését.

Tetők és kémények veszélytelenítését és elbontását.

Lakások, családi házak, kisebb építmények pl: garázsok, műhelyek, melléképületek szétszedését, elbontását.

Ajtók, ablakok kibontását. Épületgépészeti rendszerek felszámolását, leszerelését, kádak, csapok és wc-k bontását.

Miért fontos a professzionális bontási munka?

A bontási munka az építőipar egyik kulcsfontosságú eleme, mely alapvető a biztonságos és hatékony építkezéshez. A szakszerűen végzett bontás nemcsak az új építkezés megkezdéséhez szükséges, hanem az adott terület környezetének és a leendő építmény minőségének megóvásához is elengedhetetlen.

Bontási munkák típusai

Teljes bontás: Ez magában foglalja egy épület vagy szerkezet teljes lebontását. Gyakran alkalmazzák elavult vagy veszélyes épületek esetében.

Részleges bontás: Ilyenkor csak az épület egy részét bontják le, például a tetőt, kéményt, vagy egy épületrészt.

Szelektív bontás: Az értékes anyagok újrahasznosítása érdekében végzett bontás. Itt különösen fontos a precíz és környezettudatos munkavégzés.

A bontás folyamata

Előkészítése: A terület lezárása, szükséges engedélyek beszerzése, és a bontandó épület állapotának felmérése.

Tervezés: A bontási terv elkészítése, mely tartalmazza az alkalmazott módszereket és a munkafolyamatok sorrendjét.

Bontás: A tényleges bontási munkák elvégzése, beleértve a gépek használatát és a kézi munkát is.

Hulladékkezelés: Az építési törmelék és hulladék megfelelő elszállítása és kezelése, különösen a veszélyes anyagok esetében.

Miért válasszon minket?

Tapasztalat és szakértelem: Több éves tapasztalattal rendelkezünk a bontási munkák terén, és minden projektünket a legmagasabb színvonalon végezzük.

Korszerű eszközök és technológia: Professzionális gépparkunk és szakképzett munkatársaink biztosítják a gyors és hatékony munkavégzést.

Környezettudatosság: Nagy hangsúlyt fektetünk az újrahasznosításra és a környezetvédelmi előírások betartására.

Mennyi ideig tart egy bontási munka?

A bontás időtartama függ az épület méretétől és típusától, valamint a helyszín sajátosságaitól. Helyszíni felmérés után tudjuk meghatározni a bontás időtartamát.

Milyen engedélyek szükségesek?

A bontási munkákhoz szükséges engedélyek beszerzése helyi szabályozástól függ. 

Mennyi a bontás ára?

Az árak az adott projekt méretétől és bonyolultságától függnek. Kérjen ingyenes árajánlatunkat, és mi részletesen tájékoztatjuk a várható költségekről.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ha professzionális és megbízható bontási munkára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kérjen ingyenes konzultációt szakértőinktől:

Ajánlat kérés

A bontási munkák alapvető fontosságúak az építőiparban, és megfelelő szaktudás nélkül komoly problémákat okozhatnak. Bízza ránk a munkát, és biztos lehet benne, hogy az Ön projektje a legjobb kezekben lesz.